Puppy cursus


Puppy cursus is geschikt voor puppy’s vanaf 8 weken nadat ze hun eerste enting hebben gehad. Als uw pup ouder dan 14 weken is kunt u zich inschrijven voor de basis cursus. Een goede start is voor iedere hond belangrijk, het legt de basis voor zijn verdere leven. Door onze positieve manier van trainen zult u zien dat de pup het erg leuk vind om te leren. Hierdoor zult u samen met uw pup met plezier naar de puppy cursus gaan. Wij werken met kleine groepen er zitten dan ook maximaal 6 honden in een groep. Tijdens de cursus gaan we een start maken met de basis commando’s. De volgende oefeningen komen in ieder geval aan bod:

- Lopen aan een slappe lijn.

- Zitten

- Blijven

- Yes/no (voedsel weigeren)

- Hier komen 

- Liggen

- Vast en los

Naast deze basis oefeningen hebben we ook een les met balans en coördinatie oefeningen en een kleine vuurwerk training. Elke les bespreken we een puppy gerelateerd onderwerp en natuurlijk is er elke les tijd voor vragen. Na afloop van de les krijg je een hand out op de mail zodat je alles rustig na kunt lezen. 

Privé puppy cursus

Voor iedereen die liever individueel traint is een privé puppy cursus ideaal. Voor deze cursus kom ik bij u thuis en kunnen we in de thuis situatie met de pup trainen. Het voordeel is dat u alle aandacht van de instructeur heeft en precies traint op het tempo van uw pup. Daarbij kunnen we oefeningen trainen die tijdens de groepslessen niet kunnen zoals een bench training, omgang met kinderen of andere huisdieren in huis enz. Natuurlijk is er alle tijd voor uw vragen en behandelen we verschillende onderwerpen die tijdens deze fase van de pup van toepassing zijn. De cursus wordt in overleg ingepland wanneer het u uitkomt dit kan 1 les per week maar meerdere lessen per week is ook mogelijk. Ik ben beschikbaar voor privé training op maandag overdag, dinsdag overdag, woensdag middag of vrijdag overdag.

 

Duur: 4 lessen van een half uur.

Kosten: 80,- euro. Vanaf 1 januari 2023 wordt de prijs verhoogt naar 90,- euro.