Puppy cursus


puppy cursus balans en coördinatie

Onze puppycursus is speciaal ontworpen voor puppy's vanaf 8 weken oud, nadat ze hun eerste enting hebben gehad. Mocht uw pup al ouder zijn dan 14 weken, dan kunt u zich inschrijven voor onze basis cursus. We hechten veel belang aan een goede start, omdat dit de basis legt voor het verdere leven van uw hond.

 

Bij Hondenschool Jij en Ik hanteren we een positieve trainingsmethode, waarbij u zult merken dat uw pup het leren erg leuk vindt. Samen met uw pup zult u plezier beleven aan de puppycursus. Onze groepen zijn bewust klein gehouden, met maximaal 6 honden per groep.

 

Tijdens de cursus gaan we aan de slag met de basiscommando's. De volgende oefeningen komen zeker aan bod:

- Wandelen aan een ontspannen lijn.

- Zitten.

- Blijven.

- Yes/no (voedsel weigeren).

- Hier komen.

- Liggen.

- Vast en los.

Naast deze basisoefeningen besteden we ook aandacht aan balans- en coördinatieoefeningen, evenals een korte vuurwerktraining. Elke les behandelen we een onderwerp dat relevant is voor puppy's, en er is altijd tijd voor vragen en individuele begeleiding.

 

Na elke les ontvangt u een hand-out per e-mail, zodat u alles rustig kunt nalezen. Op de laatste lesdag van de puppycursus ontvangt u tevens een certificaat als herinnering aan de inzet en vooruitgang van uw pup.

 

Bij Hondenschool Jij en Ik streven we ernaar om uw pup een sterke basis te geven en u te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een geweldige relatie met uw hond. Schrijf u nu in voor onze puppycursus en investeer in de toekomst van uw pup!

 

We kijken ernaar uit om u en uw pup te verwelkomen en samen aan de slag te gaan tijdens onze leerzame en leuke puppycursus.

Speciaal voor nieuwe puppen eigenaren hebben wij een gratis puppy folder! Klik hier voor onze folder

Privé puppy cursus

Puppycursus pup op hondenschool

Bent u net de trotse eigenaar geworden van een puppy of verwacht u binnenkort een pup in huis te verwelkomen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze privé puppycursus is de ideale keuze voor iedereen die liever individueel traint.

 

Met onze privé puppycursus bieden wij de mogelijkheid om bij u thuis te komen en in de vertrouwde omgeving van uw pup te trainen. Het grote voordeel hiervan is dat u alle aandacht krijgt van onze instructeur en dat we kunnen trainen op het tempo dat het beste past bij uw pup. Bovendien kunnen we oefeningen doen die niet mogelijk zijn tijdens groepslessen, zoals benchtraining, omgang met kinderen of andere huisdieren, en nog veel meer.

 

Tijdens de privé puppycursus is er uiteraard voldoende tijd om al uw vragen te beantwoorden en behandelen we verschillende onderwerpen die relevant zijn tijdens deze belangrijke fase in het leven van uw pup.

 

Flexibiliteit is voor ons van groot belang. Daarom plannen we de privé puppycursus in overleg met u in, op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. U kunt kiezen voor één les per week, maar meerdere lessen per week of juist minder behoren ook tot de mogelijkheden. Onze beschikbaarheid voor privé training is op maandag en dinsdag overdag, evenals woensdagmiddag.

 

De privé puppycursus bestaat uit 4 lessen van elk een half uur. De kosten hiervoor bedragen slechts 90 euro.

 

Bij Hondenschool Jij en Ik streven we ernaar om uw pup een goede start te geven en u te voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om samen een geweldige band op te bouwen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw privé puppycursus in te plannen!