Best Buddy Beloningen

Bij hondenschool Jij en Ik werken we met beloningen. Voor bijna alle honden is voer een goede beloning en daarom wordt dit ook veruit het meeste gebruikt op de hondenschool. Maar wat voor voer gebruiken we om onze hond mee te belonen? Het is op de eerste plaats belangrijk dat de hond de beloning heel erg lekker vindt. Daarnaast is het ook van belang dat de beloning gezond is, je geeft je hond er immers veel van als hij het goed doet. En natuurlijk is het fijn als de beloning milieu en maatschappelijk verantwoord is.

 

Op de hondenschool verkopen wij beloningen van het merk BestBuddy. Deze snacks vinden de honden heerlijk en ze zijn nog verantwoord ook! Hieronder de voordelen van de snacks van BestBuddy:

 

- Alle snacks zijn geproduceerd van 100% natuurlijke grondstoffen met BRC - certificering.

- Het lams- en rundvlees komt uit Australië en Nieuw-Zeeland. Het vee wordt gehouden op free range farms. Dit betekend dat het vee vrij graast en er geen preventieve antibiotica of groeihormonen worden toegepast.

- Al het vlees is bestemd voor de humane consumptie. De afsnijsels van dat vlees worden gebruikt voor de snacks, dit geld ook voor het eenden- en kippenvlees. De snacks bevatten minimaal 95% vlees.

- De BestBuddy snacks zijn mono proteïne snacks, dit houdt in dat de dierlijke eiwitten die gebruikt worden enkel afkomstig zijn van het dier dat op de verpakking wordt vermeld. Lam is dus alleen lam en rund alleen rund en geen samenstelling van verschillende diersoorten.

- BestBuddy snacks zijn langzaam gedroogd waardoor smaak en geur optimaal bewaard blijven en de acceptatie door de honden ongekend hoog is.

- De snacks zijn gemaakt van spiervlees en daardoor makkelijk afbreekbaar en in het gewenste voormaat te krijgen voor o.a. training.

-Aan de BestBuddy producten wordt geen zout en geen suiker toegevoegd.

- Alle BestBuddy snacks zijn vrij van gluten en sorbitol.

- BestBuddy investeert een deel van haar opbrengst in maatschappelijke projecten in Nederland.

 

Tijdens de verschillende cursussen van Hondenschool Jij & Ik kun je verschillende voertjes en snacks kopen. Ze zijn ook heel geliefd bij de pups en werken ontzettend goed om tijdens de puppycursus snel resultaat te boeken.