Online cursussen.

Online hondenschool

 

Door de corona periode zijn we bezig gegaan met het maken van online cursussen. Ook nu kan het fijn zijn om vanuit huis op je eigen tempo met je hond te trainen. Of het nu gaat om het veranderen van ongewenst gedrag of om wat leuke nieuwe oefeningen te leren, alles kan! 

 

Elke online cursus bestaat uit 6 filmpjes met uitleg en oefeningen. Alle oefeningen zijn in en om huis te doen. Het is de bedoeling dat je elke week 1 filmpje bekijkt en aan de slag gaat met de oefeningen. Tijdens deze 6 weken heb je beschikking over Whatsapp begeleiding. Je kunt vragen en fimpjes doorsturen en feedback ontvagen.  De kosten van een online cursus zijn 25,- euro.

Online cursus: Relaxte wandelingen.


Online hondenschool

Voordat je hond in huis kwam droomde je al van heerlijke wandelingen samen. Een ontspannen relaxte wandeling waarin jullie samen genieten van de natuur of je mooie stad. In de praktijk kan dit best lastig zijn. Misschien trekt je hond wel veel aan de lijn, springt hij naar alle mensen, eet hij van straat of heeft hij totaal geen aandacht voor jou tijdens het wandelen. Dit zijn een aantal veel voorkomende problemen die een wandeling alles behalve relaxt maken. Tijdens deze online cursus gaan we aan het werk met dit onderwerp met als doel een relaxte wandeling. 

 

Wat krijg je:

- 6 filmpjes van 10 tot 15 minuten.

- 12 oefeningen met betrekking tot lopen aan de lijn.

- 6 weken Whatsapp/mail begeleiding.

 

Kosten:

25,- euro

Online cursus: Spel en fun oefeningen.


Online hondenschool

Vindt je hond het ook zo leuk om iets samen met jou te doen? Bijna elke hond vindt het leuk om samen met de baas te spelen en te werken. Er zijn een heleboel leuke spellen en truckjes die je je hond kan leren. Dit is niet alleen heel erg leuk maar het versterkt ook nog eens jullie band! In deze online cursus komen verschillende spelletjes en truckjes aan bod. Zo gaan we o.a. werken aan het apporteren en we leren een zoekspel aan. Ook truckjes zoals touch en de weave komen aan bod. Daarnaast gaan we op een speelse manier aan zelfbeheersing werken. 

 

Wat krijg je:

- 6 filmpjes van 10 tot 15 minuten.

- 10 oefeningen/spellen om samen te doen.

- 6 weken Whatsapp/mail begeleiding.

 

Kosten:

25,- euro