Download onze gratis puppy folder!

Wilt u ervoor zorgen dat uw nieuwe puppy opgroeit tot een gehoorzame en goed opgevoede hond? Download dan nu onze gratis puppy folder vol met praktische informatie over hoe u uw puppy kunt opvoeden en socialiseren!

 

Onze folder is speciaal ontworpen om u te helpen de belangrijkste onderwerpen te begrijpen die van cruciaal belang zijn in de eerste weken van uw pup. We bespreken relevante onderwerpen, waaronder de eerste dagen thuis, zindelijkheid, bench training en het puppybijten. In de puppy cursus of puppy privé cursus gaan we hier nog uitgebreider mee aan de slag.

 

Onze folder bevat tips en adviezen van experts in de hondentraining, zodat u verzekerd bent van de beste zorg en opvoeding voor uw nieuwe pup. Met onze puppy folder weet u precies hoe u de juiste start kunt maken voor uw puppy, zodat hij of zij zich kan ontwikkelen tot een gezonde, gelukkige en gehoorzame hond.

 

Download nu onze gratis puppy folder en ontdek hoe u uw puppy kunt opvoeden en socialiseren op de beste manier mogelijk!

Bedankt voor het lezen van onze gratis puppy folder! We hopen dat je er veel nuttige informatie uit hebt kunnen halen. Nu je de eerste stappen hebt gezet in het opvoeden van je pup, is het tijd om nog verder te gaan.

 

Onze puppy cursus bij Hondenschool Jij en Ik is de perfecte volgende stap. Tijdens onze cursus leren we jou en je pup alles wat jullie nodig hebben om een goede start te maken als team. Onze professionele instructeurs begeleiden jullie stap voor stap en geven persoonlijke aandacht aan elk team.

 

Door mee te doen aan onze puppy cursus, geef je je pup de kans om zich te ontwikkelen tot een gelukkige en gehoorzame hond. En niet alleen dat, je bouwt ook een sterkere band op met je pup en zult nog meer van elkaar genieten.

 

Schrijf je hier in voor een puppy cursus!