Contactgegevens Hondenschool Jij en Ik Almere.

Locatie:

De hondenschool geeft les op het terrein van scouting Meridiaan in Almere buiten. We beschikken daar over een verwarmde binnen locatie en een goed verlichte buiten locatie. Dat betekend dat je de hele winter lekker warm en droog binnen kan trainen!

 

Adres:

Scouting Meridiaan

Maurice Garinpad 15

1335 LZ Almere

 

Af en toe komt het voor dat het scouting terrein niet beschikbaar is. Op deze momenten worden de lessen gegeven op de oude locatie, het grasveld op de kruising tussen de Steurstraat en de Bardeelstraat. Dit is een omheind grasveld in Waterwijk. Lessen die op zaterdag gegeven worden zijn altijd op het grasveld in Waterwijk.

 

Locatie: Het grasveld op de kruising van de Steurstraat en de Bardeelstraat tegenover de Bob autowas in Almere Waterwijk.

Telefoon nummer: 06 82764469

 

Door mijn werkzaamheden ben ik telefonisch vaak niet bereikbaar, ik bel zo snel mogelijk terug maar de voorkeur gaat uit naar mail contact via onderstaand formulier.

 

BTW nummer: NL002298719B53

Kvk nummer: 66313996

Rekeningnummer: NL91 KNAB 0255 4085 79

Schrijf ons.

Ik beantwoord u mail zo snel mogelijk, in ieder geval binnen 24 uur. Mocht u geen antwoord ontvangen dan is de mail mogelijk in de spambox gekomen. 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.