Gastenboek

Welkom bij het gastenboek van hondenschool Jij en Ik.

 

Graag horen wij wat uw ervaring met de hondenschool is of hoe het nu met uw hond gaat.

Heeft u een vraag dan adviseren we u om een email te sturen.

Commentaren: 20
 • #20

  Edith deWinter (woensdag, 16 februari 2022 19:39)

  Via de Hondenschool al veel cursussen met Fire gedaan. Op advies van Nikki, ben ik , omdat ik wilde gaan speuren bij Rianne terecht gekomen. Wat een super leuke cursus en goede training. Fire heeft de afgelopen tijd zo veel geleerd en het vertrouwen van hem in mij en anders om, is echt gegroeid. Het is echt een aanrader voor elke hond.

 • #19

  Inge Blom (donderdag, 13 januari 2022 13:38)

  Hoewel oud en nieuw al weer even achter ons ligt vind ik het wel echt het vermelden waard dat we een rustige en relaxte hond hadden ondanks veel vuurwerk in de buurt! Vorig jaar leerden we van Nikki hoe om te gaan met knallen waar de hond van zou kunnen schrikken. Bij een knal gauw een lekker brokje geven. Het werkte feilloos ook dit jaar weer.. Zo goed dat ze inderdaad na een knal wat vragend achterom ging kijken of er weer iets lekkers in zat ? Om 23.50 hebben we na het uitlaten Bente een heel lekkere kluif gegeven. Daar was ze heel druk mee toen het geweld los barstte! Ik ben heel blij dat het zo gaat en zal komende jaren hier op dezelfde manier mee omgaan, in de hoop dat dat zo kan blijven voor haar. Bente is nu 17 maanden en het gaat goed met haar ! Misschien in het voorjaar speuren?

 • #18

  Umesh (zondag, 29 augustus 2021 20:00)

  Hi, I am looking for a good puppy course. Can you please help me with details?
  Regards,
  Umesh Dhanokar
  Mobile No. 0657871013

 • #17

  Elza (zaterdag, 26 juni 2021 08:46)

  Samen met Bob, een herplaatser, de basiscursus gedaan. Bob had er veel plezier in en dat hij ouder was dan zijn “klasgenoten” maakte voor niemand wat uit. Nikki heeft rust en legt goed uit, de les is voorbij voordat je het weet.
  Nu nadenken wat we na de zomervakantie gaan doen.

 • #16

  Micaela en John (vrijdag, 19 maart 2021 20:14)

  Fijne, prettige trainster. Luistert goed naar de behoefte van de eigenaren. Wij hebben veel geleerd van de puppy cursus en gaan graag verder met de basiscursus!

 • #15

  Jacqueline Jansen (maandag, 02 november 2020 11:47)

  Fijne hondenschool op een mooie lokatie. Nikkie is erg positief en geeft goede tips. Puppycursus is bijna afgerond dus op naar de basiscursus.

 • #14

  Corinne Liesker (dinsdag, 07 januari 2020 10:51)

  Ik kan iedereen hondenschool Jij en Ik van harte aanbevelen. Nikki geeft duidelijk uitleg, duidelijke instructies. Ze is altijd positief en je kunt met al je vragen bij haar terecht.

 • #13

  Bianca (maandag, 16 december 2019 19:02)

  Usha en ik hebben samen sport en oriëntatie gedaan deze cursus kan je bekijken wat jij en jou hond leuk vinden gehoorzaamheid ,behendigheid .balans, snuffel en detectie en dog dans ,deze cursus ie erg leuk en we hebben van Nikki heel veel geleerd en goed uitleg gehad zou je zeker deze cursus adviseren. Bedankt Nikki we gaan graag verder met een nieuwe uitdaging.

 • #12

  Linda (donderdag, 05 december 2019 13:51)

  Wij hebben met onze LUUK nu 1,5 jaar inmiddels al een aantal cursussen gevolgd en ronden volgende week de behendigheid af. Nikki geeft les in kleine groepen en op een persoonlijke manier.Je kan ook met vragen of voor tips bij Nikki terecht. Wat hebben wij en Luuk ontzettend veel opgestoken en veel plezier beleefd aan het samen bezig zijn met je hond. Wij kunnen het echt iedereen aanraden!
  Linda de Boer

 • #11

  Nel (woensdag, 30 januari 2019 14:44)

  Veel geleerd op de puppie cursus en hebben goede adviezen gehad erg tevreden Nikki bedankt

 • #10

  Suus en Jeroen (vrijdag, 14 december 2018 13:34)

  Gappie heeft de puppy cursus afgerond met veel plezier! Ze heeft veel geleerd van Nikki.
  We vonden het een leuke en leerzame cursus.
  Hartelijk bedankt voor de leuke en nuttige tips.
  Groetjes van Suus jeroen & Gappie

 • #9

  Rebecca en Ron en Daiko (donderdag, 13 december 2018 20:28)

  Wij hebben de jongenhondencursus en vervolg 1 bij nikki afgerond. Een lieve vrouw met veel geduld en kennis waar we op ons gemak bij voelen...ze houd rekening met de hond wat we prettig vonden. En volgend jaar gaan we zeker vervolg 2 bij nikki doen. We raden iedereen deze hondenschool aan. Groetjes en poot van daiko

 • #8

  Judith (vrijdag, 14 september 2018 10:26)

  Samen met Buddy hebben we de puppy cursus gevolgd bij Nikki. Wat is zij een lieve, geduldige, professionele instructrice. We zijn enorm geholpen met alle tips en trucs en hebben de cursus ook nog eens heel erg leuk gevonden.

  Bedankt Nikki, tot bij de volgende cursus. :-)

 • #7

  Petra, Bauke en Bommel (maandag, 07 mei 2018 14:37)

  Bommel heeft de puppy cursus afgerond en wat heeft hij veel geleerd! Goede en fijne uitleg van Nikki. We maken ons nu op voor de jonge honden cursus! :)

 • #6

  Familie Groenenboom (zaterdag, 23 december 2017 19:36)

  Mila en ik hebben met plezier les gehad van jou!
  We hebben veel geleerd van Nikki. Je bent enorm geduldig en je hebt veel kennis en tips �
  Heel erg bedankt!!!

 • #5

  Joke (dinsdag, 04 juli 2017 22:47)

  Wij hebben de puppycursus bij hondenschool "Jij en ik" gedaan . Nikki heeft voor iedereen aandacht en geeft op een hele ongedwongen manier les en nuttige tips voor thuis. Kortom een aanrader!

 • #4

  Rolinka & Zulay (donderdag, 16 maart 2017 13:08)

  Geweldig, leerzame cursus. Wij hebben de puppycursus gevolgd en willen Nikki hierbij ook hartelijk bedanken voor haar geduld en kennis. Wij hebben veel opgestoken en gebruiken het nu dagelijks bij onze dondersteen Spoeki. Dank je wel Nikki!

 • #3

  Martine (woensdag, 25 januari 2017 13:08)

  Beste Nikki,
  Vandaag hebben we de puppy cursus afgerond, met onze pup Zoef.
  We hebben er erg veel van geleerd. Ik vond je lessen leuk, met persoonlijke aandacht voor iedere pup/baasje.
  Ook kon iedereen met zijn eigen vragen bij je terecht.
  We komen graag bij je terug voor de 'jonge honden cursus', want er is nog veel meer te leren :-)
  Bedankt!!

 • #2

  Denise (vrijdag, 20 januari 2017 15:24)

  Samen met Misa hebben wij de puppycursus bij 'Hondenschool Jij en Ik' gedaan. Wij hebben allebei veel geleerd. Dank je wel voor alle handige tips en begeleiding bij het trainen van onze pup!

 • #1

  Suzanne (woensdag, 02 november 2016 20:45)

  dank je wel Nikki voor alle hulp en begeleiding van onze hond "Poes", bij het leren om rustig in de klas te zijn ivm de opleiding tot Diabeteshulphond .

  Je bent professioneel en heel geduldig.

  Als we nog meer hulp nodig hebben komen we heel graag weer bij jou!