Vakantie opvang Jij & Ik.

Op het moment nemen wij geen nieuwe honden aan!

Bij opvang Jij & Ik begrijpen we hoe belangrijk het is om een vertrouwde en liefdevolle omgeving te bieden voor je beste vriend wanneer je er even niet kunt zijn. Onze opvang is speciaal ontworpen om aan de behoeften van jouw hond te voldoen. Je hond wordt volledig opgenomen in ons gezin en krijgt alle aandacht en zorg die hij kan wensen.

 

Bij ons is je hond geen nummer; hij is de enige opvanghond in ons huis, wat betekent dat hij alle aandacht en liefde krijgt die hij verdient. We integreren je hond volledig in ons dagelijks leven, van gezellige wandelingen tot interactieve spelletjes en mentale uitdagingen.

 

Wij zijn niet alleen gericht op de dagelijkse zorg, maar ook op de ontwikkeling van je hond. We werken aan basisopvoeding en kunnen tegen een kleine meerprijs extra trainingen aanbieden om je hond nieuwe commando's aan te leren of om te werken aan problemen zoals trekken aan de lijn of opspringen. Flexibele breng- en ophaaltijden maken het voor jou eenvoudig om de opvang aan te laten sluiten bij je vakantie plannen.

 

Of je nu een weekendje weg bent of een langere vakantie plant, kies voor de opvang van Jij & Ik en geef je harige vriend een tweede thuis waar hij gekoesterd en verwend wordt.

 

Bij onze opvang hechten we groot belang aan de harmonie binnen ons gezin en de welzijnservaring van je hond. Daarom willen we graag eerst een proefnacht plannen voordat we de definitieve opvangperiode vaststellen. Deze proefnacht is van cruciaal belang om te bepalen of je hond goed past in ons gezin en zich comfortabel voelt in onze huiselijke omgeving. Het is een kans voor je hond om ons te leren kennen, onze routine te begrijpen en te ontdekken of onze hond Lex een nieuwe vriend kan worden.

 

Ongeacht het ras is elke hond welkom bij ons, mits aan bepaalde criteria wordt voldaan. We willen ervoor zorgen dat elke hond een prettige en veilige ervaring heeft tijdens zijn verblijf. De volgende punten zijn van toepassing:

 

-          Jouw hond is zindelijk.

-          Je hond voelt zich op zijn gemak om ongeveer 3 a 4 uur alleen thuis te blijven samen met onze hond Lex.

-          Jouw hond is vriendelijk in de omgang met jonge kinderen.

-          Je hond kan samenleven met katten, we hebben 1 kat in huis.

-          Jouw hond is sociaal met honden en kan goed op schieten met onze eigen hond Lex.

 

Wat bieden wij:

-          Opvang waarbij de hond in ons huis met het gezin meedraait. Je hond zit niet in een kennel.

-          Je hond is de enige opvang hond en krijgt daardoor veel persoonlijke aandacht.

-          We werken tijdens de opvang periode aan basis opvoeding.

-          Je hond krijgt elke dag een wandeling los van de lijn mits hij dat kan en anders aan de lange lijn.

-          Wij bieden elke dag hersenwerk en/of spelletjes aan.

-          Flexibele breng en ophaal tijden.

-          Voor een meerprijs kunnen we extra trainingen met de hond doen. Hierin overleggen we natuurlijk met de klant welke trainingen gewenst zijn.

 

Kosten:

-          Basis opvang is 30 euro per nacht (24 uur).

-          Opvang + dagelijkse training is 40 euro per nacht (24 uur).

 

Bij onze opvang draait alles om een zorgvuldige, liefdevolle en veilige omgeving voor elke hond die we verwelkomen. We streven ernaar om je beste vriend de beste opvangervaring te geven die hij verdient. Neem vandaag nog contact met ons op (via mail of telefoon) om een proefnacht te plannen en ontdek hoe we jouw hond kunnen verwelkomen in ons gezin.

 

Mail:

Telefoon:

info@hondenschooljijenik.nl

06 82764469


Op het moment nemen wij geen nieuwe honden aan!