Workshops.

Wil je wat leuks doen met je hond maar kan of wil je niet vast zitten aan elke week een les? Of wil je even wat anders dan de standaard gehoorzaamheid lessen? Dan is een workshop wat voor jullie! Een workshop bestaat uit 1 les van 1,5 uur. Een workshop heeft 1 thema waar de hele les aan besteed wordt zoals bijvoorbeeld hersenwerk. Tijdens een workshop gaat het vooral om lekker samen bezig zijn en kijken wat jij en je hond leuk vinden om te doen.

 

Tip: een workshop is ook heel leuk om iemand cadeau te geven!

Workshop fleece speeltjes maken.

Honden speeltjes, je hebt er nooit genoeg van! En hoe leuk is het om je eigen honden speeltjes te maken voor je trouwe viervoeter? Tijdens deze workshop maak je van fleece stof de mooiste speeltjes voor je hond. Fleece stof is lekker zacht en kan je gemakkelijk in je jas of broekzak stoppen waardoor het een ideaal speeltje is om mee te nemen. Een ander voordeel is dat de speeltjes ook in de wasmachine kunnen! Er is ruime keuze uit verschillende kleuren fleece stof maar je mag natuurlijk ook zelf een fleece deken meenemen om te gebruiken. Tijdens de workshop laat ik verschillende knopen zien die je kunt gebruiken en daarna ga je zelf aan de slag om het ideale speeltje te maken voor je eigen hond. Deze workshop volg je zonder aanwezigheid van je hond.

 

Datum en tijd:                                  Zondag 26 januari om 15:00 uur.

Kosten:                                             25,- euro

 

Geschikt voor:                                 iedereen (deze cursus volg je zonder aanwezigheid van je hond)

Workshop neuswerk.

Heb jij ook een hond die zijn neus niet van de grond kan houden? Dan is de workshop neuswerk echt wat voor jullie! Je zult versteld staan van wat je hond allemaal kan met zijn neus, van speurwerk tot detectie! De workshop neuswerk is geschikt voor alle honden die het leuk vinden om te snuffelen. Er wordt gewerkt in een kleine groep van maximaal 4 honden dus wees er snel bij want vol is vol!

 

Datum en tijd:                       Nog geen datum bekent. 

Kosten:                                  25,- euro

Geschikt voor:                      Honden van alle leeftijden.

Workshop Clickeren.

Je hebt er vast wel eens van gehoord, clicker training. De clicker is een klein plastic kastje met daarin een metalen plaatje dat een click geluid maakt zodra je het indrukt. De clicker wordt veel gebruikt in de training van honden en kan een heel positief effect hebben op je training. Wil je meer leren over de clicker, hoe je hem aanleert en wat je er allemaal mee kunt trainen? Schrijf je dan in voor de workshop clickertraining! Je leert hier de basis over clickertraining en we gaan een aantal leuke oefeningen met gebruik van de clicker aanleren, je zult versteld staan hoe snel ze het leren!

 

Enkele voordelen van clickertraining:

- Je kan goed timen met de clicker waardoor de hond sneller leert.

- De clicker is goed te horen waardoor je ook op afstand je hond kan belonen.

- Trainen met de clicker is positief waardoor het leuk is voor jou en je hond.

- De clicker is vrijwel voor elke training te gebruiken en kan vanaf elke leeftijd aangeleerd worden.

- Je hond leert zelf nadenken, je lokt dus niet met een koekje.

 

Datum en tijd:                       Nog geen datum bekent, bij interesse kun je dit via de mail

                                                aangeven.

Kosten:                                  25,- euro

Geschikt voor:                      Honden van alle leeftijden.